Norsk Logg inn partnerweb

AddSecure Link Go

 

AddSecure Link Go er vår plug-and-play-løsning. Denne passer til selskaper som ønsker å komme i gang raskt ved å koble seg opp til installerte systemer. Vanlige bruksområder inkluderer passasjersystemer, alarmsystemer, heiskontrollsystemer, kameraer og andre fjernstyrings- og overvåkingssystemer.

Link Go består av sikker og kryptert tilkobling. Du kan i tillegg bestille en robust og pålitelig ruter.

 
Enkelt å komme i gang
Link Go er enkelt å installere og leveres som et komplett forhåndsprogrammert sett med SIM-kort og VPN-klient. Perfekt når du raskt og enkelt skal opprette en sikker tilkobling til installerte systemer. Du kan koble til passasjersystemer, alarmsystemer, heisstyringssystemer, kameraer og andre systemer som kommuniserer via en IP-port.

 

Tilpassede abonnement
Avhengig av dine behov, har vi en rekke abonnementer med forskjellig datavolum å velge mellom.

Fixed (for serviceoppkoblinger):
50 MB/100 MB/200 MB/500 MB

Fixed (for videooppkoblinger):
2 GB/10 GB/50 GB/100 GB

 

Komplett sett med ruter

For deg som trenger en ruter finnes dette som en tilleggsordre i Link Go. Alt du trenger for å komme i gang følger med. Den forhåndsprogrammerte robuste 4G-ruteren leveres komplett med antenner, strømforsyning, Link Go-abonnement og en VPN-klient for sikker tilkobling. Med andre ord, alt du trenger for enkelt å komme i gang.IT-tekniker on-demand
Når du trenger teknisk assistanse eller ønsker å gjøre endringer, kan du bruke vår tjeneste IT-tekniker on-demand.

Bestill AddSecure Link Go her

 

 

Vanlige spørsmål om AddSecure LInk Go

 • Hvordan utfører jeg en bestilling?

  Klikk på linken "Bestill her" eller ta kontakt med en av våre selgere på telefon 911 33 700.

 • Hva koster det?

  AddSecure Link Go selges gjennom våre registrerte forhandlere og partnere. Under "Kontakt & Support" finner du en liste over alle våre forhandlere. Ta kontakt med en av våre forhandlere eller salgsavdelingen for mer informasjon.

 • Jeg skal sette opp et system og trenger tilgang til internett fra installasjonsstedet. Kan jeg det med AddSecure GO?

  Ja det går bra. Funksjonen "Access out" er aktivert slik at alle applikasjoner som er tilkoblet Link Go-ruteren har tilgang til internett. Dette kreves ofte hvis apper og lignende skal fungere med de installerte systemene.

 • Ruteren har to porter. Kan jeg bruke begge portene?

  Ja. Portene er markert med ETH0 og ETH1.

 • Hvordan vet jeg at jeg har god 4G dekning?

  Ruteren har fem dioder som indikerer signalstyrken. Hvis det er dårlig dekning, kan du flytte ruteren eller koble til en annen 4G-antenne. I vårt sortiment finner du den riktige antennen. Ruteren har SMA-hannkontakt.

 • Hva menes med "en sikker VPN-tilkobling "?

  For å få tilgang til utstyr som er koblet til en AddSecure Link Go-ruter, er det nødvendig med en VPN-tilgang. En VPN-tilgang er et sertifikat som er installert på datamaskinen. AddSecure tildeler hvilke VPN-tilganger som igjen kan brukes til hvilke rutere. Når du vil koble til systemet som er tilkoblet ruteren, må du først åpne VPN-tilgangen. Deretter opprettes en sikker tunnel mellom din datamaskin og ruteren. All datatrafikk skjer i et beskyttet nettverk helt skjult for andre brukere.

 • Finnes det WiFi på rutern?

  Nei.

 • Hva er IT-tekniker on-demand?

  Mange synes det er vanskelig å gå inn i en ruter for å forandre på innstillinger, og føler seg usikre på at de har gjort alt riktig. Med vår tjeneste IT-tekniker on-demand, er vi koblet på og gjør de endringene du ønsker i ruteren.

La oss ta en prat om IoT

Ta kontakt med oss i dag for et møte der vi kan diskutere dine behov og utfordringer sammen, og hvordan vi kan hjelpe deg med disse. Velkommen!

Vil du vite mer? Kontakt oss