Norsk Logg inn partnerweb

WAGO sikrer aksess til sine løsninger ved hjelp av AddSecure Link

WAGO er en ledende og innovativ leverandør innen automasjon og elektrisk tilkoblingsteknikk, og ligger i forkant med utvikling av nye produkter for elektrisk tilkobling og automatisering.

WAGOs visjon er å gjøre enheter og systemer trygge og pålitelige, uavhengig av hvor i verden de befinner seg og av hvem brukeren er.

For å tilby flere muligheter for å ivareta sikker tilgang tilenheter, har WAGO interessert seg for bruk av kommunikasjonsløsningen AddSecure Link. Link gjør det enkelt å administrer IoT-nettverk, og sikkerhet blir bygget inn i løsningen helt fra starten av. Kommunikasjonen foregår over mobilnettet, i lukkede private nettverk (VPN). VPNene er usynlige for uvedkommende på internett.

For å tilkoble enheter setter man helt enkelt forhåndskonfigurerte SIM-kort i disse. Gjennom webapplikasjonen Link Manager kan WAGO selv bestille flere SIM-kort, se om SIM-kort er på nett eller ikke, og ha kontroll på databruk og kostnader. Link har også IMEI-alarm, slik at man kan sette opp en varsling til telefon eller e-post dersom SIM-kortet fjernes og blir brukt i en annen enhet.

WAGOs webbaserte management har vist seg å fungere utmerket i kombinasjon med Link. Løsningen støtter også toveis klient-til-klient kommunikasjon, en mulighet som sjeldent tilbys hos andre leverandører.

 

Les mer om Addsecure Link

 

 Les mer om WAGO på www.wago.no