Norsk Logg inn partnerweb

IoT Communications

IoT-sikkerhet - enklere enn du tror

Vi har kommunikasjonsløsninger som både er enkle og sikre, og som samtidig gir deg full kontroll.

Les »

Internet of Things gjør verden enklere, men hva gjør det med sikkerheten?

IoT (Internet of Things), eller M2M (maskin-til-maskin) som det også kalles, dreier seg om tilkoblingen av ulike typer enheter til internett. Det kan være alt fra maskiner, kjøretøy og bygninger til heis og alarmer. IoT er en viktig del av digitaliseringen som foregår i samfunnet vårt i dag. Den nye og smarte teknologien vil kunne bidra til å løse flere store samfunnsmessige utfordringer. IoT gjør det mulig å øke ressurseffektiviteten, redusere energiforbruket, holde mennesker friske og gjøre samfunnet vårt tryggere.

 

IoT-sikkerhet – enklere enn du tror

IoT-sikkerhet kan være enklere enn du tror. Vår filosofi er bygget på sikkerhet og enkelhet. I AddSecure har vi jobbet med sikker kommunikasjon siden 70-tallet og sikkerhet ligger i våre gener. Vanskelige løsninger har en risiko for ikke å bli brukt riktig – eller i det hele tatt – og da er ikke løsningene trygge. Velg derfor en enkel og sikker IoT løsning som gir deg full kontroll.

Lær mer: Webinar on demand - IT-sikkerhet for samfunnsviktige funksjoner

 

AddSecure Link – Så enkelt som 1, 2, 3

Med AddSecure Link får du en kommunikasjonsløsning som både er enkel og sikker, og som samtidig gir deg full kontroll. Du konfigurerer og håndterer dine egne, sikre nettverk gjennom tre enkle steg.

  1. Sett opp ditt eget private nettverk (VPN)
    Med AddSecure Link er det enkelt å sette opp ditt eget private nettverk på bare noen få minutter, selv for personer som ikke har tekniske ferdigheter eller spesifikk nettverkskompetanse.
  2. Bestill og aktiver SIM-kort
    Alt du trenger for å komme i gang er tilgang til vår webportal, Link Manager, hvor du bestiller så mange SIM-kort som du trenger og aktiverer dem med ønsket profil og abonnement.
  3. Dele tillatelser
    Fra webportalen kan du - raskt og enkelt - skape sikre tilganger for dine ansatte til de forskjellige nettverkene. Det er også enkelt å dele tillatelser på et senere tidspunkt.

Ingen eksterne IT-konsulenter eller teknikere er påkrevd.

Bestillingsskjema AddSecure Link

 

 

 

IoT-løsninger for din bedrift

Enkelt beskrevet handler IoT (også kalt M2M) om å tilkoble og fjernstyre, kontrollere og avlese forskjellige prosesser, maskiner eller produkter gjennom internett.
En IoT-løsning gjør det mulig for en bedrift å optimalisere virksomheten, redusere kostnadene, skape nye inntektsstrømmer og øke kundetilfredsheten. Våre IoT-løsninger hjelper deg også til å håndtere stadig strengere regulatoriske krav og sikkerhetskrav.

Våre IoT-løsninger brukes innenfor en rekke områder. Les mer om de ulike bransjene og dra nytte av våre kundecaser her:

 

Vårt IoT-tilbud

Med en kommunikasjonsløsning fra AddSecure får du en enkel og sikker IoT-løsning som du selv har full kontroll over. Vi har lang erfaring med å jobbe med kommunikasjon og sikkerhet, og tilbyr et bredt spekter av tjenester. Hvilken IoT-løsning passer best for din bedrift?

   

AddSecure Link

For deg som ønsker en komplett, skalerbar IoT-løsning som du kan administrere selv.

AddSecure Link er vår fleksible helhetsløsning som passer til bedrifter som på en enkel og sikker måte vil koble opp og administrere et større antall enheter. Løsningen gir deg full kontroll og er lett å skalere etter behov.

AddSecure Link består av en kommunikasjonsplattform, webportalen Link Manager og en sikker oppkobling til internett. Dette lar deg aktivere og velge abonnementer, bygge nye VPN-nettverk og administrere tillatelser til serviceteknikere.

 

AddSecure Link Go

For deg som vil komme raskt i gang

AddSecure Link Go er vår plug-and-play-løsning. Denne passer til selskaper som ønsker å komme i gang raskt ved å koble seg opp til installerte systemer. Vanlige bruksområder inkluderer passasjersystemer, alarmsystemer, heiskontrollsystemer, kameraer og andre fjernstyrings- og overvåkingssystemer. Link Go består av sikker og kryptert tilkobling. Du kan i tillegg bestille en robust og pålitelig ruter.

 

La oss ta en prat om IoT


Ta kontakt med oss i dag for et møte der vi kan diskutere dine behov og utfordringer sammen, og hvordan vi kan hjelpe deg med disse. Velkommen!

 

Kontakt oss