Norsk Logg inn partnerweb

Vårt IoT-tilbud

 

IoT enkelt, sikkert og med full kontroll – tre grunner til å velge en kommunikasjonsløsning fra oss. Vi har lang erfaring med å jobbe med kommunikasjon og sikkerhet, og tilbyr et bredt spekter av tjenester. Hvilken IoT-løsning passer best for din bedrift?

 

AddSecure Link
For deg som ønsker en komplett, skalerbar IoT-løsning som du kan administrere selv.

AddSecure Link er vår fleksible helhetsløsning som passer til bedrifter som på en enkel og sikker måte vil koble opp og administrere et større antall enheter. Løsningen gir deg full kontroll og er lett å skalere etter behov.

AddSecure Link består av en kommunikasjonsplattform, webportalen Link Manager og en sikker oppkobling til internett. Dette lar deg aktivere og velge abonnementer, bygge nye VPN-nettverk og administrere tillatelser til serviceteknikere.


AddSecure Link Go

For deg som vil komme raskt i gang

AddSecure Link Go er vår plug-and-play-løsning. Denne passer til selskaper som ønsker å komme i gang raskt ved å koble seg opp til installerte systemer. Vanlige bruksområder inkluderer adgangssystemer, alarmsystemer, heiskontrollsystemer, kameraer og andre fjernstyrings- og overvåkingssystemer. Link Go består av sikker og kryptert tilkobling. Du kan i tillegg bestille en robust og pålitelig ruter.

Lær mer: Webinar on demand - AddSecure Link-familien

 

 

Link-support
For oss er det viktig at du som kunde føler deg trygg på at du alltid kan få den hjelpen du trenger, uavhengig av om saken gjelder brukerproblemer eller er av mer teknisk art. Du når vårt kunnskapsrike støttepersonell på: (+46) 08-685 15 50.

 

 

La oss ta en prat om IoT

Ta kontakt med oss i dag for et møte der vi kan diskutere dine behov og utfordringer sammen, og hvordan vi kan hjelpe deg med disse. Velkommen!

Vil du vite mer? Kontakt oss