Norsk Logg inn partnerweb

AddSecure Link

For deg som ønsker en komplett, skalerbar IoT-løsning som du kan administrere selv.

 

AddSecure Link er vår fleksible, omfattende løsning som passer til bedrifter som på en enkel og sikker måte vil koble til og administrere et større antall enheter. Løsningen gir deg full kontroll og er lett å skalere etter behov.

AddSecure Link består av en kommunikasjonsplattform, webportalen Link Manager og en sikker internettforbindelse. Dette lar deg aktivere og velge abonnementer, bygge nye VPN-nettverk og administrere tillatelser.


AddSecure Link i korthet –
Så enkelt som 1, 2, 3

Med AddSecure Link får du en kommunikasjonsløsning som er både enkel og sikker og som gir deg full kontroll. Du konfigurerer og administrerer ditt eget sikre nettverk gjennom tre enkle trinn.

  1. Lag ditt eget private nettverk (VPN)
    Med AddSecure Link er det enkelt å sette opp ditt eget private nettverk på bare noen få minutter, selv for personer som ikke har tekniske ferdigheter eller spesifikk nettverkskompetanse.
  2. Bestill og aktiver SIM-kort
    Alt du trenger for å komme i gang er tilgang til vår webportal, Link Manager, hvor du bestiller så mange SIM-kort som du trenger og aktiverer dem med ønsket profil og abonnement.
  3. Dele tillatelser
    Fra webportalen kan du - raskt og enkelt - skape sikre tilganger for dine ansatte til de forskjellige nettverkene. Det er også enkelt å dele tillatelser på et senere tidspunkt.

Ingen eksterne IT-konsulenter eller teknikere er påkrevd.

 

Last ned bestillingsskjemaet for AddSecure Link

 

IoT enkelt, sikkert og med full kontroll

En av de største utfordringene med å opprette en IoT-løsning er å gjøre løsningen trygg. Å tillegge løsningen ekstra sikkerhet i etterkant viser seg ofte å være vanskelig. Med vår omfattende AddSecure Link-løsning får du en sikker IoT-løsning fra oppstart via et privat nettverk (VPN) som inkluderer alle enheter som kommuniserer med hverandre. Nettverket er helt isolert fra vanlig internettrafikk og stengt for uautoriserte brukere. Om nødvendig kan flere private nettverk opprettes, slik at du for eksempel kan skille kundene dine fra hverandre.

AddSecure Link består av følgende komponenter; en kommunikasjonsplattform, webportalen Link Manager og sikker internettforbindelse.

 

Kommunikasjonsplattformen

En IoT kommunikasjonsplattform genererer automatisk et privat nettverk (VPN) og lar deg deretter koble enhetene til nettverket. Dette gir deg kontroll over hvilke enheter som har tilgang til nettverket - alt på en rask, enkel og sikker måte.Link Manager

Med vårt nettbaserte Link Manager-verktøy kan du enkelt administrere og konfigurere nettverk og tilkoblede enheter. Ingen spesialkunnskap kreves. Grensesnittet er intuitivt og kommer med klare instruksjoner. Dette betyr mindre risiko for menneskelig feil, noe som gir økt sikkerhet til løsningen.

Enkelt å administrere
Å være ansvarlig for et IoT-nettverk kan være utfordrende da det ofte er vanskelig å få oversikt over konfigurasjonen, autoriserte brukere og tilkoblede enheter. Link Manager gjør det enkelt å planlegge, sette opp og administrere ditt IoT-nettverk.

Med Link Manager bestiller du nye sikre oppkoblinger, velger abonnementstype og oppretter, endrer eller kansellerer abonnementer. Alt på bare noen få klikk.

En stor fordel med Link Manager er at du håndterer alt i ett verktøy, og du trenger ikke, som med andre SIM-styringsverktøy på markedet, å håndtere manuelle prosedyrer eller frittstående verktøy for nettverksadministrasjon og brannmurer.

Få full kontroll
Link Manager gir en rask og klar oversikt over alle dine tilkoblede enheter. Du vil se hvilken enhet som kommuniserer med hvilket nettverk, og det er også lett å se hvilket tilgangsnivå ulike brukere har, hvem de er og hvilke nettverk og enheter de har tilgang til. Uautoriserte personer eller enheter hindres fra å få tilgang til dine nettverk.

Oversikten i Link Manager gir deg også mulighet til å spore kostnader og mengden data som er brukt. Du kan sette et maksimumstak for mengden data som kan brukes for hver enhet, noe som gir deg full kontroll over bruken av data og du unngår kostbare overraskelser.

Skalerbart
Med Link Manager kan du skalere nettverkene dine etter behov. Hvis du vil legge til flere tilkoblinger, kan du bare bestille nye SIM-kort via portalen som vi deretter leverer forhåndskonfigurert. Du kan også legge til enheter i nettverkene dine som ikke bruker SIM-kort så lenge enhetene støtter åpne VPN-sertifikater. Hvis systemet ditt utvides, utvides AddSecure Link med det.


Sikker oppkobling

For at en enhet skal kunne kommunisere i et privat nettverk, er det nødvendig med sikker internett-tilkobling. AddSecure Link bruker enten 2G, 3G eller 4G tilkobling, avhengig av hvor mye data som trengs. Når store mengder data må overføres, overføres trafikk til et 4G-nettverk, alt for å kunne håndtere de mest krevende situasjonene.

Vår kommunikasjonsløsning er operatøravhengig, og vi kan levere den enten roaming-basert eller koblet til en bestemt mobiloperatør. Dine tilkoblede enheter er tildelt en fast IP-adresse og er kun tilgjengelig for brukere og enheter som er autorisert for ditt bestemte nettverk. Dataene er beskyttet og ingen uautorisert tilgang til informasjon eller enheter er mulig. 

 

 

La oss ta en prat om IoT

Ta kontakt med oss i dag for et møte der vi kan diskutere dine behov og utfordringer sammen, og hvordan vi kan hjelpe deg med disse. Velkommen!

Vil du vite mer? Kontakt oss