Norsk Logg inn partnerweb

AddSecure Link Go

 

AddSecure Link Go er vår plug-and-play-løsning. Denne passer til selskaper som ønsker å komme i gang raskt ved å koble seg opp til installerte systemer. Vanlige bruksområder inkluderer adgangssystemer, alarmsystemer, heiskontrollsystemer, kameraer og andre fjernstyrings- og overvåkingssystemer.

Link Go består av sikker og kryptert tilkobling. Du kan i tillegg bestille en robust og pålitelig ruter.

 
Enkelt å komme i gang
Link Go er enkelt å installere og leveres som et komplett forhåndsprogrammert sett med SIM-kort og VPN-klient. Perfekt når du raskt og enkelt skal opprette en sikker tilkobling til installerte systemer. Du kan koble til adgangssystemer, alarmsystemer, heisstyringssystemer, kameraer og andre systemer som kommuniserer via en IP-port.

 

Tilpassede abonnement
Avhengig av dine behov, har vi en rekke abonnementer med forskjellig datavolum å velge mellom.

Fixed (for serviceoppkoblinger):
50 MB/100 MB/200 MB/500 MB

Fixed (for videooppkoblinger):
2 GB/10 GB/50 GB/100 GB


Komplett sett med ruter
For deg som trenger en ruter finnes dette som en tilleggsordre i Link Go. Alt du trenger for å komme i gang følger med. Den forhåndsprogrammerte robuste 4G-ruteren leveres komplett med antenner, strømforsyning, Link Go-abonnement og en VPN-klient for sikker tilkobling. Med andre ord, alt du trenger for enkelt å komme i gang.


IT-tekniker on-demand
Når du trenger teknisk assistanse eller ønsker å gjøre endringer, kan du bruke vår tjeneste IT-tekniker on-demand.

Bestilling
Link Go kommer i tre forskjellige pakker: med ruter og SIM-kort, kun med SIM-kort eller kun med ruter. Velg det bestillingsskjemaet ut i fra hva slags pakke du ønsker, fyll det inn elektronisk og send til iot@addsecure.com

 

Vanlige spørsmål om AddSecure Link Go

 • Hvordan bestiller jeg?

  Last ned et bestillingsskjemaene fra vår hjemmeside og fyll ut elektronisk, eller ta kontakt med salgsavdelingen på telefon 911 33 700, tast deretter 2.

 • Hva koster det?

  For informasjon om våre priser henviser vi til vår salgsavdeling på telefon 911 33 700, tast deretter 2.

 • Jeg skal sette opp et system og trenger tilgang til internett fra installasjonsstedet. Kan jeg det med Link Go?

  Ja, det kan! Funksjonen "Access out" finnes som en tilleggstjeneste. Huk av for dette i bestillingsskjemaet, eller kontakt salgsavdelingen på 911 33 700, tast deretter 2. 

 • Ruteren har to porter. Kan jeg bruke begge portene?

  Ja. Portene er markert med ETH0 og ETH1.

 • Hvordan vet jeg at jeg har god 4G dekning?

  Ruteren har fem dioder som indikerer signalstyrken. Hvis det er dårlig dekning, kan du flytte ruteren eller koble til en annen 4G-antenne. I vårt sortiment finner du den riktige antennen. Ruteren har SMA-hannkontakt.

 • Hva menes med "en sikker VPN-tilkobling "?

  For å få tilgang til utstyr som er koblet til en AddSecure Link Go-ruter, er det nødvendig med en VPN-tilgang. En VPN-tilgang er et sertifikat som er installert på datamaskinen. AddSecure tildeler hvilke VPN-tilganger som igjen kan brukes til hvilke rutere. Når du vil koble til systemet som er tilkoblet ruteren, må du først åpne VPN-tilgangen. Deretter opprettes en sikker tunnel mellom din datamaskin og ruteren. All datatrafikk skjer i et beskyttet nettverk helt skjult for andre brukere.

 • Finnes det WiFi på rutern?

  Nei.

 • Hva er "kundetilpasset konfigurasjon"?

  Mange synes det er vanskelig å gå inn i en ruter for å forandre på innstillinger, og føler seg usikre på at de har gjort alt riktig. Med denne tjeneste hjelper vår support deg med å konfigurere innstillingene etter dine ønsker.

La oss ta en prat om IoT

Ta kontakt med oss i dag for et møte der vi kan diskutere dine behov og utfordringer sammen, og hvordan vi kan hjelpe deg med disse. Velkommen!

Vil du vite mer? Kontakt oss