Norsk Logg inn partnerweb

AddSecure forsterker den svenske salgsorganisasjonen

AddSecure er inne i en ekspanderende fase og styrker nå den svenske salgsorganisasjonen med to nye salgssjefer. Magnus Hammarsten blir ny salgssjef for alarmkommunikasjon og Olof Samuelsson tar rollen som salgssjef for IoT. Samtidig tar Mats Genberg, salgssjef i Sverige, plass i selskapets ledergruppe.

Magnus Hammarsten, tiltredende salgssjef for alarmkommunikasjon, har over 20 års erfaring fra forskjellige IT-selskaper. Tidligere erfaringer inkluderer salgsroller hos blant annet Planview, EMC og VMWare.

- Jeg er veldig fornøyd med å ha rekruttert Magnus til AddSecure. Hans høye kompetanse innen IT-salg og erfaring med å utvikle både sluttkunder og partnere blir et verdifullt tilskudd, sier Mats Genberg, salgssjef for Sverige i AddSecure.

Olof Samuelsson, som gikk inn i rollen som salgssjef for IoT (Internet of Things) den 1. februar, ble rekruttert internt. Han arbeidet tidligere som IoT-spesialist i selskapet, og har jobber med sikkerhet siden år 2000, blant annet hos Bravida.

– Olof Samuelsson er rett person til å lede og videreutvikle salgsarbeidet innen IoT og har vært med siden vi startet vår IoT-satsning for omtrent 1,5 år siden. Han kjenner selskapet, medarbeiderne og ikke minst våre kunder. Olof kommer med andre ord til å komme seg raskt inn i rollen, sier Mats Genberg.

Mats Genberg gikk inn i AddSecures konsernledelse 1.februar. Hans fremste ansvar blir å videreutvikle AddSecures salgsprosess og leadsgenerering.

– Med sin brede erfaring fra å lede og utvikle i en bransje under stor forandring, blir Mats en viktig spiller når vi nå ruster AddSecure for fremtiden og skaper en mer offensiv organisasjon, sier Stefan Albertsson, CEO hos AddSecure.

AddSecure har i løpet av 2017 gjennomført tre oppkjøp og selskapets visjon er å bli en ledende europeisk aktør innen sikker kritisk kommunikasjon.

For mer informasjon, kontakt:
Kristina Grandin, Corporate Marketing Manager
Mobil: +46 70 689 52 08
Email: kristina.grandin@addsecure.se

 • Innspilte webbinarium: For deg som jobber i produksjonsindustrien

  Local Alert: Reduser skadeomfanget og kostnadene!

  I mange produksjonsindustrier kan en enkelt uheldig ulykke eller det å ha vakt alene raskt resultere i alvorlige konsekvenser - avbrutte operasjoner, økonomiske tap, skader eller til og med tapte liv.

  Nøkkelen til å minimere ytterligere skader er å handle lokalt - og umiddelbart. Det er ikke alltid tid til vente på ekstern hjelp. Med et krisekommunikasjonssystem sørger du for at de riktige personene får riktig informasjon om de rette handlingene - med en gang.

  AddSecure tilbyr et fleksibelt og pålitelig kommunikasjonssystem som brukes i produksjonsindustrier. Når en hendelse oppstår, vil du kunne bruke systemet til umiddelbart, sikkert og effektivt:

  • Initiere lokale handlinger
  • Varsle kolleger lokalt
  • Kommunisere med og instruere mange mennesker over store geografiske områder

   Foreleser: Per-Martin Hedström, Produktsjef

  Se det innspilte webinaret

  (Følgende side er på svensk)

   
  AddSecure bruker GoToWebinar.
  Pass på å laste ned applikasjon/plugin i god tid før webinaret starter.
  Trenger du support, finner du mer informasjon her:
                   
 • Innspilte webbinarium: Bli din egen larmmottagare med AddSecure AddView

  • AddView er en webbasert tjeneste som gjør at du kan ta imot alarmvarslinger via e-post, SMS eller web. Den gir deg en bedre oversikt over dine alarmaktiviteter så du kan reagere raskt dersom en alarm utløses.

   Vi viser blant annet hvordan AddView:

   • Lar deg styre status og alarmhendelser i dine sikkerhetssystemer og kritiske infrastruktur
   • Gir umiddelbar informasjon ved kritiske hendelser
   • Ser til at rett person får tilgang til rett informasjon med innbygd støtte og avanserte rettigheter, takket være en sikker og skalerbar løsning
   • Gir sluttbrukeren full kontroll og oversikt på over organisasjonens sikrede tilganger
   • Tilbyr korrekt informasjon til brukere – on demand eller som varslinger

    

   Talare: Andreas Lundqvist


  (Følgende side er på svensk)

  Se det innspilte webinaret

   
  AddSecure bruker GoToWebinar.
  Pass på å laste ned applikasjon/plugin
  Trenger du support, finner du mer informasjon her:
                   

   

 • Webinar: Sikkert system – trygg skole

  Den 8. november ønsker vi deg velkommen til et kostnadsfritt webinar hvor vi ser på hvordan fremtidens trygge skole kan fungere.

  For enhver skole er elevenes sikkerhet viktigere enn noe annet. AddSecure tilbyr tjenester som øker sikkerheten i scenarier som ulykker, brann, angrep og evakuering. Et sikkerhetssystem bestående av manuelle og automatiske alarmer og sikkerhetstiltak, utgjør grunnlaget for optimal krisehåndtering - med rask spredning av informasjon og instruksjoner til ansatte, studenter, sikkerhetsansvarlige eller alarmmottak.

  Systemet samler inn alle typer alarmer, for så å spre instruksjoner og informasjon ut til forskjellige mottakere. Vårt system kombinerer det eksisterende alarmsystemet, som f.eks. varsler om brann, innbrudd og/eller systemdriftsmeldinger, med manuelle alarmer. Ved hjelp av en bærbar personalarm, mobilapp eller touchskjermer kan handlingsplaner og sikkerhetstiltak aktiveres umiddelbart ved en hendelse.

  Uansett scenario kan AddSecure School Safety:

  • Informere om posisjon til en valgt gruppe mottakere
  • Sende informasjon til et utvalg av informasjonsskjermer (CiS)
  • Varsle eksterne alarmmottak
  • Endre/styre sikkerhetsnivå i for eksempel adgangssystemer

  Varmt velkommen!

  WEBINAR: TRYGG OG SIKKER SKOLE MED TJENESTEN SCHOOL SAFETY FRA ADDSECURE
  Dato: 8. november
  Tid: 15.00-15.45
  Foreleser: Per-Martin Hedström, Produktsjef

  Seminaret holdes på svensk. 

   

  Registrer deg for webinar

 • Telit og AddSecure i partnerskap om smarte byer, smarte nett, alarmsikkerhet og mer

   

  • AddSecure er en raskt voksende leverandør av kritisk kommunikasjon og IoT-løsninger for alarm- og sikkerhetsbransjen, energisektoren, kommuner og andre bransjer.
  • Partnerskapet omfatter Telit-produkter for 2G, 3G, LTE Cat 1 og LTE Cat M1.

   

  Telit, en global aktør innen Internet of Things (IoT), kunngjorde i dag et strategisk partnerskap med AddSecure Group, som tilbyr kunder over hele Europa IoT-løsninger for smarte byer, smarte nett, alarmsikkerhet og andre sikkerhetskritiske applikasjoner.

  Partnerskapet er det siste eksempelet på Telits raskt voksende relasjoner med bransje, nettverk, teknologi- og integrasjonspartnere over hele Europa og resten av verden. Partnerskapet innebærer at AddSecure kommer til å bruke en rekke Telit-produkter i eksisterende og fremtidige prosjekter. Dette omfatter Telit-moduler som støtter de siste LTE / LPWA-teknologiene (4G), i tillegg til 2G og 3G, noe som gir AddSecure og deres kunder maksimal fleksibilitet til å velge den teknologien og tjenesteleverandøren som passer best til deres unike krav.

  - AddSecure vokser raskt, både organisk og gjennom oppkjøp, som en ledende leverandør av sikker kritisk kommunikasjon i Europa, sier Stefan Albertson, CEO i AddSecure. Vårt partnerskap med Telit sikrer at vi har tilgang til bransjens bredeste og dypeste portefølje av IoT-produkter, noe som kommer til å være nøkkelen til å øke vår markedsandel på lang sikt.

  – Vårt strategiske partnerskap med AddSecure er det nyeste eksemplet på hvordan Telit er en relevant partner for selskap over hele verden som ønsker å tilby sine kunder pålitelige, høyt presterende IoT-løsninger, sier Carlos Perez, Telit Sales President. AddSecure kommer til å forbedre vårt partner- økosystem gjennom å gi selskap, kommuner og andre sluttbrukere enda flere alternativ for forretnings- og samfunnskritiske IoT-løsninger.

   

  For mer informasjon, kontakt: 
  Leslie Hart, Telit
  +1 919-415-1510, leslie.hart@telit.com

  Gaby Lechin Valerie Christopherson GRC for Telit
  +1 949 608 0276, telit@globalresultspr.com

  Kristina Grandin, Corporate Marketing Manager, AddSecure 
  +46 70 689 52 08, kristina.grandin@addsecure.se

   

Vis forrige