Norsk Logg inn partnerweb

Webinar: Bli din egen alarmmottaker med AddSecure AddView

Velkommen til vårt kostnadsfrie webinar den 25. april gir vi deg en kort introduksjon til AddSecure AddView. 

AddView er en webbasert tjeneste som gjør at du kan ta imot alarmvarslinger via e-post, SMS eller web. Den gir deg en bedre oversikt over dine alarmaktiviteter så du kan reagere raskt dersom en alarm utløses.

Vi viser blant annet hvordan AddView:

 • Lar deg styre status og alarmhendelser i dine sikkerhetssystemer og kritiske infrastruktur
 • Gir umiddelbar informasjon ved kritiske hendelser
 • Ser til at rett person får tilgang til rett informasjon med innbygd støtte og avanserte rettigheter, takket være en sikker og skalerbar løsning
 • Gir sluttbrukeren full kontroll og oversikt på over organisasjonens sikrede tilganger
 • Tilbyr korrekt informasjon til brukere – on demand eller som varslinger

Dato: 25. april
Tid: 15.00-15.45
Foredragsholder: Andreas Lundqvist, Teknisk Support

 Les mer her

 

 • WEBINAR: For deg som jobber i produksjonsindustrien

  Local Alert: Reduser skadeomfanget og kostnadene!

  I mange produksjonsindustrier kan en enkelt uheldig ulykke eller det å ha vakt alene raskt resultere i alvorlige konsekvenser - avbrutte operasjoner, økonomiske tap, skader eller til og med tapte liv.

  Nøkkelen til å minimere ytterligere skader er å handle lokalt - og umiddelbart. Det er ikke alltid tid til vente på ekstern hjelp. Med et krisekommunikasjonssystem sørger du for at de riktige personene får riktig informasjon om de rette handlingene - med en gang.

  Meld deg på vårt webinar den 7. mai for å lære mer!

  AddSecure tilbyr et fleksibelt og pålitelig kommunikasjonssystem som brukes i produksjonsindustrier. Når en hendelse oppstår, vil du kunne bruke systemet til umiddelbart, sikkert og effektivt:

  • Initiere lokale handlinger
  • Varsle kolleger lokalt
  • Kommunisere med og instruere mange mennesker over store geografiske områder

  Velkommen!

  Dato: 7. mai 2019
  Tidspunkt: 15.00 - 15.45
  Foreleser: Per-Martin Hedström, Produktsjef

  Seminaret holdes på svensk. 

   

 • Møt oss på Sectech 6. og 7. mars

  Sectech er den soleklare møteplassen for alle som jobber med sikkerhetsteknikk, og holdes i år den 6. og 7. mars på Norges Varemesse i Lillestrøm. Vi er på plass både som utstiller og foredragsholder og vil gjerne treffe deg!

  Stand A62:

  I AddSecure sier vi at kundene våre bidrar til et tryggere og smartere samfunn. Det er fordi de tar i bruk systemer som er kritiske for sikkerheten til både liv og eiendom, og stiller høye krav til løsningene som skal gjøre denne viktige jobben. Vi vil gjerne fortelle deg mer om dette, og vise hvordan du kan sikre kommunikasjonen i dine sikkerhetsløsninger.

  Seminar 6. mars 09:40 – 10:00
  Smarte, oppkoblede enheter brukes i dag i alt fra alarmanlegg, overvåkningsysterm og klimastyring i bygninger, til fjernstyring av lastebiler og skip. Disse enhetene samler inn data som vi kan bruke til å gjøre byene og samfunnet vårt smartere, men fører også med seg økte sikkerhetsrisikoer.

  Per Christian Foss, vår ekspert på IoT, skal fortelle om sikkerhetsrisikoene som finnes og tiltakene som kan iverksettes for å redusere disse.

  Klikk her for å melde deg på (gratis)

   

  Have a safe day!

   

  Les mer»

 • Webinar: Sikkert system – trygg skole

  Den 8. november ønsker vi deg velkommen til et kostnadsfritt webinar hvor vi ser på hvordan fremtidens trygge skole kan fungere.

  For enhver skole er elevenes sikkerhet viktigere enn noe annet. AddSecure tilbyr tjenester som øker sikkerheten i scenarier som ulykker, brann, angrep og evakuering. Et sikkerhetssystem bestående av manuelle og automatiske alarmer og sikkerhetstiltak, utgjør grunnlaget for optimal krisehåndtering - med rask spredning av informasjon og instruksjoner til ansatte, studenter, sikkerhetsansvarlige eller alarmmottak.

  Systemet samler inn alle typer alarmer, for så å spre instruksjoner og informasjon ut til forskjellige mottakere. Vårt system kombinerer det eksisterende alarmsystemet, som f.eks. varsler om brann, innbrudd og/eller systemdriftsmeldinger, med manuelle alarmer. Ved hjelp av en bærbar personalarm, mobilapp eller touchskjermer kan handlingsplaner og sikkerhetstiltak aktiveres umiddelbart ved en hendelse.

  Uansett scenario kan AddSecure School Safety:

  • Informere om posisjon til en valgt gruppe mottakere
  • Sende informasjon til et utvalg av informasjonsskjermer (CiS)
  • Varsle eksterne alarmmottak
  • Endre/styre sikkerhetsnivå i for eksempel adgangssystemer

  Varmt velkommen!

  WEBINAR: TRYGG OG SIKKER SKOLE MED TJENESTEN SCHOOL SAFETY FRA ADDSECURE
  Dato: 8. november
  Tid: 15.00-15.45
  Foreleser: Per-Martin Hedström, Produktsjef

  Seminaret holdes på svensk. 

   

  Registrer deg for webinar

 • Telit og AddSecure i partnerskap om smarte byer, smarte nett, alarmsikkerhet og mer

   

  • AddSecure er en raskt voksende leverandør av kritisk kommunikasjon og IoT-løsninger for alarm- og sikkerhetsbransjen, energisektoren, kommuner og andre bransjer.
  • Partnerskapet omfatter Telit-produkter for 2G, 3G, LTE Cat 1 og LTE Cat M1.

   

  Telit, en global aktør innen Internet of Things (IoT), kunngjorde i dag et strategisk partnerskap med AddSecure Group, som tilbyr kunder over hele Europa IoT-løsninger for smarte byer, smarte nett, alarmsikkerhet og andre sikkerhetskritiske applikasjoner.

  Partnerskapet er det siste eksempelet på Telits raskt voksende relasjoner med bransje, nettverk, teknologi- og integrasjonspartnere over hele Europa og resten av verden. Partnerskapet innebærer at AddSecure kommer til å bruke en rekke Telit-produkter i eksisterende og fremtidige prosjekter. Dette omfatter Telit-moduler som støtter de siste LTE / LPWA-teknologiene (4G), i tillegg til 2G og 3G, noe som gir AddSecure og deres kunder maksimal fleksibilitet til å velge den teknologien og tjenesteleverandøren som passer best til deres unike krav.

  - AddSecure vokser raskt, både organisk og gjennom oppkjøp, som en ledende leverandør av sikker kritisk kommunikasjon i Europa, sier Stefan Albertson, CEO i AddSecure. Vårt partnerskap med Telit sikrer at vi har tilgang til bransjens bredeste og dypeste portefølje av IoT-produkter, noe som kommer til å være nøkkelen til å øke vår markedsandel på lang sikt.

  – Vårt strategiske partnerskap med AddSecure er det nyeste eksemplet på hvordan Telit er en relevant partner for selskap over hele verden som ønsker å tilby sine kunder pålitelige, høyt presterende IoT-løsninger, sier Carlos Perez, Telit Sales President. AddSecure kommer til å forbedre vårt partner- økosystem gjennom å gi selskap, kommuner og andre sluttbrukere enda flere alternativ for forretnings- og samfunnskritiske IoT-løsninger.

   

  For mer informasjon, kontakt: 
  Leslie Hart, Telit
  +1 919-415-1510, leslie.hart@telit.com

  Gaby Lechin Valerie Christopherson GRC for Telit
  +1 949 608 0276, telit@globalresultspr.com

  Kristina Grandin, Corporate Marketing Manager, AddSecure 
  +46 70 689 52 08, kristina.grandin@addsecure.se

   

Vis forrige