Norsk Logg inn partnerweb

Webinar: Sikkert system – trygg skole

Den 8. november ønsker vi deg velkommen til et kostnadsfritt webinar hvor vi ser på hvordan fremtidens trygge skole kan fungere.

For enhver skole er elevenes sikkerhet viktigere enn noe annet. AddSecure tilbyr tjenester som øker sikkerheten i scenarier som ulykker, brann, angrep og evakuering. Et sikkerhetssystem bestående av manuelle og automatiske alarmer og sikkerhetstiltak, utgjør grunnlaget for optimal krisehåndtering - med rask spredning av informasjon og instruksjoner til ansatte, studenter, sikkerhetsansvarlige eller alarmmottak.

Systemet samler inn alle typer alarmer, for så å spre instruksjoner og informasjon ut til forskjellige mottakere. Vårt system kombinerer det eksisterende alarmsystemet, som f.eks. varsler om brann, innbrudd og/eller systemdriftsmeldinger, med manuelle alarmer. Ved hjelp av en bærbar personalarm, mobilapp eller touchskjermer kan handlingsplaner og sikkerhetstiltak aktiveres umiddelbart ved en hendelse.

Uansett scenario kan AddSecure School Safety:

 • Informere om posisjon til en valgt gruppe mottakere
 • Sende informasjon til et utvalg av informasjonsskjermer (CiS)
 • Varsle eksterne alarmmottak
 • Endre/styre sikkerhetsnivå i for eksempel adgangssystemer

Varmt velkommen!

WEBINAR: TRYGG OG SIKKER SKOLE MED TJENESTEN SCHOOL SAFETY FRA ADDSECURE
Dato: 8. november
Tid: 15.00-15.45
Foreleser: Per-Martin Hedström, Produktsjef

Seminaret holdes på svensk. 

 

Registrer deg for webinar

 • Innspilte webbinarium: For deg som jobber i produksjonsindustrien

  Local Alert: Reduser skadeomfanget og kostnadene!

  I mange produksjonsindustrier kan en enkelt uheldig ulykke eller det å ha vakt alene raskt resultere i alvorlige konsekvenser - avbrutte operasjoner, økonomiske tap, skader eller til og med tapte liv.

  Nøkkelen til å minimere ytterligere skader er å handle lokalt - og umiddelbart. Det er ikke alltid tid til vente på ekstern hjelp. Med et krisekommunikasjonssystem sørger du for at de riktige personene får riktig informasjon om de rette handlingene - med en gang.

  AddSecure tilbyr et fleksibelt og pålitelig kommunikasjonssystem som brukes i produksjonsindustrier. Når en hendelse oppstår, vil du kunne bruke systemet til umiddelbart, sikkert og effektivt:

  • Initiere lokale handlinger
  • Varsle kolleger lokalt
  • Kommunisere med og instruere mange mennesker over store geografiske områder

   Foreleser: Per-Martin Hedström, Produktsjef

  Se det innspilte webinaret

  (Følgende side er på svensk)

   
  AddSecure bruker GoToWebinar.
  Pass på å laste ned applikasjon/plugin i god tid før webinaret starter.
  Trenger du support, finner du mer informasjon her:
                   
 • Innspilte webbinarium: Bli din egen larmmottagare med AddSecure AddView

  • AddView er en webbasert tjeneste som gjør at du kan ta imot alarmvarslinger via e-post, SMS eller web. Den gir deg en bedre oversikt over dine alarmaktiviteter så du kan reagere raskt dersom en alarm utløses.

   Vi viser blant annet hvordan AddView:

   • Lar deg styre status og alarmhendelser i dine sikkerhetssystemer og kritiske infrastruktur
   • Gir umiddelbar informasjon ved kritiske hendelser
   • Ser til at rett person får tilgang til rett informasjon med innbygd støtte og avanserte rettigheter, takket være en sikker og skalerbar løsning
   • Gir sluttbrukeren full kontroll og oversikt på over organisasjonens sikrede tilganger
   • Tilbyr korrekt informasjon til brukere – on demand eller som varslinger

    

   Talare: Andreas Lundqvist


  (Følgende side er på svensk)

  Se det innspilte webinaret

   
  AddSecure bruker GoToWebinar.
  Pass på å laste ned applikasjon/plugin
  Trenger du support, finner du mer informasjon her:
                   

   

 • Telit og AddSecure i partnerskap om smarte byer, smarte nett, alarmsikkerhet og mer

   

  • AddSecure er en raskt voksende leverandør av kritisk kommunikasjon og IoT-løsninger for alarm- og sikkerhetsbransjen, energisektoren, kommuner og andre bransjer.
  • Partnerskapet omfatter Telit-produkter for 2G, 3G, LTE Cat 1 og LTE Cat M1.

   

  Telit, en global aktør innen Internet of Things (IoT), kunngjorde i dag et strategisk partnerskap med AddSecure Group, som tilbyr kunder over hele Europa IoT-løsninger for smarte byer, smarte nett, alarmsikkerhet og andre sikkerhetskritiske applikasjoner.

  Partnerskapet er det siste eksempelet på Telits raskt voksende relasjoner med bransje, nettverk, teknologi- og integrasjonspartnere over hele Europa og resten av verden. Partnerskapet innebærer at AddSecure kommer til å bruke en rekke Telit-produkter i eksisterende og fremtidige prosjekter. Dette omfatter Telit-moduler som støtter de siste LTE / LPWA-teknologiene (4G), i tillegg til 2G og 3G, noe som gir AddSecure og deres kunder maksimal fleksibilitet til å velge den teknologien og tjenesteleverandøren som passer best til deres unike krav.

  - AddSecure vokser raskt, både organisk og gjennom oppkjøp, som en ledende leverandør av sikker kritisk kommunikasjon i Europa, sier Stefan Albertson, CEO i AddSecure. Vårt partnerskap med Telit sikrer at vi har tilgang til bransjens bredeste og dypeste portefølje av IoT-produkter, noe som kommer til å være nøkkelen til å øke vår markedsandel på lang sikt.

  – Vårt strategiske partnerskap med AddSecure er det nyeste eksemplet på hvordan Telit er en relevant partner for selskap over hele verden som ønsker å tilby sine kunder pålitelige, høyt presterende IoT-løsninger, sier Carlos Perez, Telit Sales President. AddSecure kommer til å forbedre vårt partner- økosystem gjennom å gi selskap, kommuner og andre sluttbrukere enda flere alternativ for forretnings- og samfunnskritiske IoT-løsninger.

   

  For mer informasjon, kontakt: 
  Leslie Hart, Telit
  +1 919-415-1510, leslie.hart@telit.com

  Gaby Lechin Valerie Christopherson GRC for Telit
  +1 949 608 0276, telit@globalresultspr.com

  Kristina Grandin, Corporate Marketing Manager, AddSecure 
  +46 70 689 52 08, kristina.grandin@addsecure.se

   

 • Pressemelding - Nå kan bileiere få varsler om veiføret i sanntid

  Ved hjelp av en oppkoblet enhet og appen ”Halkvarnaren”, som gjør bileiere oppmerksom på glatte veier og dårlig føre i sanntid, kan ulykker forebygges.

  Ulykker forårsaket av glatte, isete veier fører ofte til alvorlige skader eller i verste tilfelle dødsfall. For å redusere antall ulykker og redde liv har Infocar, et selskap som har lang erfaring med å utvikle avansert teknologi for bilindustrien, sammen med Bilprovningen, en ledende svensk aktør for inspeksjon av motorkjøretøy, laget en løsning som advarer bileiere om glatte, isete veier i sanntid. AddSecure står for den sikrede, kritiske oppkoblingen.

  Bilprovningen gikk, i første omgang, ut med et tilbud til Volvo V70-eiere om å få bilen oppkoblet og bli en del av den nye trafikktjenesten. Responsen var høy og raskt hadde hele 1 000 personer meldt sin interesse for å delta i prosjektet.

  Ved hjelp av en Infocar Connect-enhet, blir data samlet inn fra de tusen Volvo-bilene som er ute og ruller på veiene. Utenom bileierne som bidrar i prosjektet, har også andre bileiere mulighet til å dele den livsviktige informasjonen via en app.

  Informerer også om veikvalitet, batteristatus og feilkoder

  Volvo-eierne har gjennom den oppkoblede enheten også mulighet til å få informasjon om batteristatus og eventuelle feilkoder ved hjelp av fjerndiagnostikk. Løsningen gir også informasjon om veikvaliteten fremover, og varsler om for eksempel hull i veien og fartsdumper. Neste steg i prosjektet er å legge til eco-kjøring og andre skybaserte tjenester.

  ”Bilprovningen har en lang tradisjon for ikke bare å sikre kjøretøy, men sjåfør og passasjerer også. Derfor, er det både relevant og spennende å få delta i denne viktige og forbyggende tjenesten. For øyeblikket er løsningen tilgjengelig for en begrenset kundegruppe, men vi ønsker selvsagt at flere skal få tilgang til tjenesten på sikt, sier Hans Tyskhagen, Bilprovningens prosjektleder.

  Sensorinformasjon sendes gjennom skyen

  Bilene som er utstyrt med Infocar Connect-enheten (også kjent som OBD-dongle) registrerer glatte, isete veier og sender varsler via skyen alle bileiere som har lastet ned appen. Alarmen lager en lyd, eller vibrasjon på mobilen til sjåfører som nærmer seg et glatt og isete område.

  Enheten, som monteres i OBD-porten som også brukes til feildiagnostisering, leser av signaler fra eksisterende sensorer i bilen, og samler informasjon om, blant annet, dekkrotasjon, utendørs temperatur og nedbør. Ved å sammenligne dekkrotasjonen med motoreffekten og bilens bevegelse, estimerer programvaren i enheten friksjonen mellom hjulene og veien.

  Sikker oppkobling fra AddSecure

  En viktig del av løsningen er kommunikasjonen (oppkoblingen) som er sikret ved bruk av en VPN-tunnel. Dette betyr at ingen uvedkommende får tilgang til opplysninger eller har mulighet til å ”hacke” bilen. En roaming-funksjon sikrer dessuten at løsningen automatisk velger den operatøren som har best dekning der bilen befinner seg og at data lastes opp i skyen uten forsinkelser.

  Denne delen står AddSecure for, et selskap som siden 70-tallet har jobbet med å sikre kritisk kommunikasjon. Selskapet forsyner over 40 000 kunder rundt om i Europa med sikre kommunikasjonsløsninger innen overvåket alarm og kritisk IoT-kommunikasjon,

  - Ettersom det handler om å redde liv, var det viktig for oss å velge en leverandør med erfaring med sikker kritisk kommunikasjon, og det var uten tvil AddSecure. Andre leverandører som ble vurdert kunne ikke garantere for sikkerheten på samme måte. I tillegg til å være en driftssikker løsning, var det at den var enkel å bruke en viktig tilleggsfaktor, sier Per Henrik Persson, CEO i Infocar.

  Flere smarte tjenester på sikt

  I motsetning til eksisterende OBD-enheter som kan lese av omtrent 30 forskjellige verdier, kan den teknisk avanserte løsningen fra Infocar lese over 2 000 forskjellige verdier. Dette skaper muligheter for å utvikle et stort spekter av skybaserte tilleggstjenester relatert til bilkjøring.  

  Bilprodusenter, forsikringsselskaper, verksteder, trafikktilsyn og tilbydere av metrologiske tjenester er noen av de selskapene som har vist interesse og som kan dra nytte av å kombinere den avanserte oppkoblede teknologien med sin eksisterende virksomhet. Det kan handle om et preventiv vedlikehold, fjerndiagnostikk, kombinert kart- og værinformasjon, bruksbasert forsikring med mer.

  - Den oppkoblede teknologien byr på en hel del spennende muligheter, men aller viktigst er tjenestene som redder liv. Jeg har jobbet i mange år med å utvikle biler gjennom å gjøre de raskere, bedre og sterkere, med det som jeg er mest stolt av er å kunne bidra til å forebygge ulykker, avslutter Per Henrik Persson, CEO i Infocar.

  For mer informasjon, vennligst kontakt:

  Per-Henrik Persson, CEO, Infocar
  Mobil: 070-760 06 49, e-post: per-henrik@infocar.se

  Kristina Grandin, Corporate Marketing Manager, AddSecure
  Mobil: 070-689 52 08, e-post: kristina.grandin@addsecure.se

  Cecilia Blom Hesselgren, kommunikasjonssjef, Bilprovningen
  Mobil: 070-687 03 66, e-post: cecilia.blom.hesselgren@bilprovningen.se

   

  Om Infocar
  Infocar har i mange år jobbet med å utvikle webbaserte utdannelser innen bilteknologi, og har i de senere årene også laget tjenester for oppkoblede biler. Ledelsen i Infocar har i mer enn 35 år jobbet med utviklingen av bilelektronikksystemer med fokus på profesjonelt diagnoseutstyr og styringssystemer. Denne erfaringen brukes i dag til å kommunisere med elektronikksystemene i oppkoblede kjøretøy, og dermed skape unike tjenester som ikke finnes hos konkurrerende produkter i dag. For mer informasjon, besøk www.infocar.se eller www.infocarconnect.se


  Om Bilprovningen
  I mer enn 50 år har Bilprovningen jobbet for å øke trafikksikkerhet og redusere miljøpåvirkning. Virksomheten kjennetegnes av ansvar, uavhengighet og kvalitet. Med 87 stasjoner og ca 600 medarbeidere er Bilprovningen Sveriges ledende aktør for inspeksjon av motorkjøretøy. I 2017 omsatte selskapet for 677 MSEK. Bilprovningen ble startet i 1963 og eies av den svenske staten. For mer informasjon besøk www.bilprovningen.se

Vis forrige