Norsk Logg inn partnerweb

AddSecure-gruppen

 

I reisen mot å bli Europas ledende aktør innenfor sikre kommunikasjons-løsninger for alarm- og IoT-systemer (Internet of Things), vokser vi oss stadige større. Gjennom oppkjøp av nye selskaper tilpasser oss markedet, slik at vi kan tilby løsninger som gjør våre kunder bedre rustet til å løse morgendagens sikkerhetsutfordringer. 

Nedenfor følger en oversikt over selskapene som i dag er en del av AddSecure-gruppen:

AddSecure

AddSecure overvåker kommunikasjonen mellom våre kunders alarmanlegg og alarmmottak og vi gjør det enkelt for maskiner å snakke sikkert med hverandre.

Produktene oppfyller og er sertifiserte i henhold til internasjonale og nasjonale standarder for å kunne tilby det aller beste innenfor sikker overføring av kritisk kommunikasjon. I dag har AddSecure over 100 000 fornøyde abonnenter på sikker alarmoverføring. Vi har kontor i Oslo, Gøteborg, Malmö og hovedkontor i Stockholm. 

Les mer om AddSecure

Smart Grid Networks

Smart Grid Networks designer og leverer kommunikasjonssystemer som kan måle distribusjon i strømnettet, samt feilsøke og automatisere nettverket. Deres løsninger bidrar til effektiv overvåking og kontroll.

«Vi vil alltid gi våre kunder de beste og sikreste løsningene for morgensdagens distribusjonsnettverk. Vi håper at våre innovative metoder vil hjelpe de med å bli markedsledende innen den nødvendige tilpasningen av energisystemer»

- Erling Gustavsson, Forretningssjef, Smart Grid Networks

Smart Grid Networks er bygget på unik kompetanse og mange års erfaringer innen digital kommunikasjon og nettverksautomatisering. Smart Grid Networks misjon er å bidra med smarte løsninger og tjenester for kostnadseffektive forbedringer og tilpasninger av distribusjonsnettet.

http://smartgridnetworks.net/

Chiron Security Communications

Chiron har designet og utviklet kommunikasjonssystemer for sikkerhetsindustrien i over 27 år.

Selskapet er godt kjent innen det europeiske og globale markedet som en leverandør av teknisk avanserte AoIP-systemer (alarm over IP). Løsningene er både innovative og lett anvendelige, og veletablert innen bank- og forsikringsbransjen, samt hos totalleverandører av sikkerhetssystemer.

I løpet av årene har Chiron tatt en sterk markedsposisjon på tvers av Europa, med Chiron IRI AoIP-systemet i bruk hos over 200 monitoreringssentere, fordelt på 46 land.

http://chironsc.com/

 

Contal Security

Contal Security AB tilbyr helhetsløsninger innen digital inn- og utalarmering, systemer for adgangskontroll, integrerte sikkerhetssystemer og alarmoverføring. Selskapet har stor erfaring og kompetanse innen utvikling og produktproduksjon fra egen fabrikkering teknisk avanserte, kostnadseffektive og brukervennilige sikkerhetsprodukter.

Contal Secutity er en av Sveriges ledende selskaper innen digitale systemløsninger og leverer ulike løsninger innen digital inn- og utalarmering til private så vel som offentlige virksomheter.

Selskapets løsninger finnes for eksempel på nærmere 150 reddningstjenester i Sverige. Contal Security tilbyr prosjektering, installasjon og idriftssettning av sine produkter, samt utvikling og konstruksjon av skreddersydde systemer. Itillegg tilbyr de kurs tilpasset kunden med en blanding av teori og simulerte praktiske øvninger, samt behovsprøvd service og support.

Sammen med Contal OK i Slovakia, jobber selskapet internasjonalt og kan derfor tilgodese kunder med Europas aller nyeste teknologi.

Les mer om Contal Securitys produkter her.