Norsk Logg inn partnerweb

Dette er AddSecure

 

AddSecure er en ledende europeisk aktør innen sikker kritisk kommunikasjon. Vi forsyner over 50 000 kunder og partnere rundt om i Europa med sikre kommunikasjonsløsninger innenfor overvåket alarmsystemer og kritisk IoT-kommunikasjon. Totalt har vi levert nærmere 400.000 oppkoblinger og en million enheter.

Våre løsninger - som bidrar til å redde liv, beskytte eiendom og sikre vitale samfunnsmessige funksjoner - er fleksible, enkle å installere og bidrar til å øke kundenes konkurranseevne.

Vi jobber for tiden hovedsakelig innen disse segmenter; bygningssikkerhet, bygningsautomasjon, energi, smarte byer og flåtestyring.

Selskapet ble grunnlagt tidlig på 1970-tallet og har nå nesten 260 ansatte. AddSecure har sitt hovedkontor i Sverige og regionale kontorer, samt et nettverk av distributører over hele Europa. Andre selskaper i AddSecure er Contal Security, en ledende svensk leverandør av løsninger for digital alarmoverføring og integrerte sikkerhetssystemer og Vehco, en ledende europeisk spesialist på systemer for flåtestyring som leverer proprietære IoT-løsninger til en rekke store og små kunder som bruker tyngre nyttekjøretøy og som har kombinerte flåter i Europa.

AddSecure eies av Abry Partners, et amerikansk private equity-fond som ble startet i 1989 og har hovedkontor i Boston i USA. Abry Partners er en av USAs mest vellykkede private equity-firmaer, og siden oppstarten har firmaet gjennomført mer enn 550 transaksjoner til en verdi av mer enn 61 millioner dollar.

Have a safe day!